Boc: A venit primăvara şi pentru PDL, şi pentru români. Încetul cu încetul toţi românii vor simţi şi în buzunare acest lucru

Preşedintele PDL, Emil Boc, afirmă că venirea la guvernare a Uniunii Social Liberale, pe care a numit-o "Alianţa Socialistă", ar face "praf" toată creşterea economică din ultima perioadă şi ar duce ţara din nou în subdezvoltare, el arătând că PDL "are obligaţia să apere România de această alianţă".

Urmărește
18 afișări
Imaginea articolului Boc: A venit primăvara şi pentru PDL, şi pentru români. Încetul cu încetul toţi românii vor simţi şi în buzunare acest lucru

Boc: A venit primăvara şi pentru PDL, şi pentru români. Încetul cu încetul toţi românii vor simţi şi în buzunare acest lucru (Imagine: Mediafax Foto)

Emil Boc a făcut aceste declaraţii la Consiliul de Coordonare al PDL Bacău, unde cei aproape 700 de delegaţi urmează să aleagă noua conducere a filialei judeţene.

Liderul PDL a spus că reprezentanţii opoziţiei "sunt foarte tari la populisme" şi s-a întrebat cum ar putea liderul PNL, Crin Antonescu, să aplice "politica bunului simţ" atât timp cât acesta "a lăsat la lada de gunoi bunul simţ".

"PDL are două obligaţii majore. În primul rând, ca Guvernul să asigure dezvoltarea României în următorii doi ani şi în al doilea rând să apere România de Alianţa Socialistă. Dacă această alianţă ar veni la guvernare ar face praf toată creşterea economică şi întregul progres. Ar urma aceeaşi guvernare bazată pe populism şi subdezvoltare. Să nu uităm că în 2008 au pus ţara pe butuci. Sunt foarte tari la populisme şi fraze frumos rostite la televiziunile lor. Cum putem crede că Crin Antonescu ar putea aplica politica bunului simţ despre care a tot vorbit când el a lăsat la lada de gunoi bunul simţ despre care vorbeşte?", a declarat Emil Boc.

Preşedintele PDL a mai susţinut că "a venit primăvara" atât pentru PD, cât şi pentru toţi românii, după doi ani foarte grei.

"În sfârşit a venit primăvara şi pentru PDL, şi pentru români. Încetul cu încetul toţi românii vor simţi şi în buzunare acest lucru. După doi ani, cei mai grei din ultimii 60 din punct de vedere economic, am reuşit să aducem o creştere economică. Înţeleg ce este în sufletul dumneavoastră, a membrilor PDL, şi ce a fost atunci când se luau măsuri dure ce atrăgeau privirile vecinilor asupra dumneavoastră. Altă alternativă nu aveam, nu puteam să stăm călare pe populismul lui Tăriceanu, să dăm legi populiste pentru că într-un an s-ar fi scufundat România definitiv", a conchis Boc.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici