- Home
- Politic
- Economic
- Social
- Externe
- Sănătate
- Sport
- Life-Inedit
- Meteo
- Healthcare Trends
- Economia digitală
- Angajat în România
- Ieși pe plus
- Video
Boc: Am greşit când am acceptat la Congres ca Frunzăverde să facă parte din conducerea de vârf a PDL
Preşedintele PDL, Emil Boc, a declarat miercuri că a greşit atunci când a acceptat, la Congresul PDL, ca Sorin Frunzăverde să facă parte din conducerea de vârf a partidului şi a respins toate argumentele invocate de Frunzăverde pentru a pleca din PDL.
Emil Boc (Imagine: Octav Ganea/Mediafax foto)
"Am greşit atunci când am acceptat la Congres ca Sorin Frunzăverde să facă parte din conducerea de vârf a PDL", a afirmat Boc.
El a spus că nu ştie despre ce dreaptă vorbeşte Frunzăverde atunci când a plecat în PNL, arătând că PNL s-a predat PSD, iar PDL "a rămas singurul depozitar al curentului de centru-dreapta în România".
În legătură cu argumentele invocate de Sorin Frunzăverde pentru plecarea din PDL şi anume lipsa descentralizării şi "statul poliţienesc", Boc a spus că Frunzăverde a fost unul dintre adversarii majori ai proiectului de reorganizare administrativă care ducea până la capăt procesul de descentralizare.
ULTIMELE ȘTIRI
-
Marcel Ciolacu este desemnat Premierul României
-
Ciolacu, după ce a fost desemnat premier: Românii au nevoie de stabilitate
-
S-au votat preşedinţii la Camera Deputaţilor şi la Senat: Ilie Bolojan, la Senat; Ciprian Şerban, la Camera Deputaţilor
-
Crin Antonescu va fi candidatul comun pentru alegerile prezidenţiale. Propunerea va fi aprobată de fiecare partid al alianţei
Liderul PDL a arătat că, în aceşti ani, pentru prima dată în România s-a realizat o descentralizare reală în domeniul învăţământului, al sănătăţii, al poliţiei locale.
"Din nefericire, Sorin Frunzăverde a fost unul dintre adversarii majori ai proiectului de reorganizare", a spus Boc, adăugând că reorganizarea administrativă rămâne o prioritate pentru PDL, deoarece duce până la capăt procesul de descentralizare.
Boc a adăugat că raportul Comisiei Europene confirmă progresele făcute de România pe linia statului de drept. "Statul de drept foloseşte toate mijloacele autorizate ale justiţiei să se apere împotriva infracţiunilor. Statul de drept nu e stat poliţienesc", a adăugat liderul PDL.
El a spus că Uniunea Europeană nu ar fi validat prin rapoarte de ţară derapajele de la democraţie şi că este pentru prima dată când justiţia îşi face datoria indiferent despre cine este vorba.
Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.