Boc: Am votat cu cei care cred că cea mai bună politică este rezolvarea problemelor oamenilor

Preşedintele PDL, Emil Boc, a votat, la ora 10.00, la o secţie din incinta Şcolii Generale nr. 10 din Cluj-Napoca, spunând că şi-a exprimat opţiunea pentru "cei care cred că cea mai bună politică este rezolvarea problemelor oamenilor".

16 afișări
Imaginea articolului Boc: Am votat cu cei care cred că cea mai bună politică este rezolvarea problemelor oamenilor

Boc: Am votat cu cei care cred că cea mai bună politică este rezolvarea problemelor oamenilor (Imagine: Mediafax Foto)

Emil Boc a ajuns la secţia de votare împreună cu soţia sa.

După exprimarea opţiunii sale politice, Boc a declarat că a votat "cu cei care cred că cea mai bună politică este rezolvarea problemelor oamenilor", enumerând câteva din proiecte.

Preşedintele PDL i-a îndemnat pe români şi pe clujeni să meargă la vot, declarând că votul uninominal este foarte important, iar parlamentarii vor putea fi menţinuţi, astfel, sub control.

"Îi îndemn pe români şi pe clujeni să meargă la vot pentru ca parlamentarii să poată fi menţinuţi sub control, să-i legăm de glie la Cluj şi să-i controlăm peste patru ani, să-i trimitem acasă sau să le dăm încrederea dacă au făcut treabă", a spus Emil Boc.

Liderul PDL a fost însoţit, în momentul votului, de conducerea PDL Cluj şi de mai mulţi candidaţi ai filialei pentru Parlament. În aceeaşi secţie de votare, imediat după Emil Boc, a votat preşedintele PDL Cluj, Daniel Buda.

În judeţul Cluj, un număr de 595.946 de alegători cu drept pe vot sunt aşteptaţi la urne pentru alegerea a zece deputaţi şi patru senatori în cele 14 colegii uninominale, fiind amenajate 588 de secţii de votare, din care cele mai multe - 156 - la Cluj-Napoca.

Prefectura Cluj a dispus tipărirea a 1.320.000 de buletine de vot, costul total al acestora ridicându-se la cinci milioane de lei. Buletinul de vot pentru Camera Deputaţilor şi Senat va avea opt pagini, cu o singură excepţie, cea a buletinului din Colegiul nr. 4 pentru Camera Deputaţilor, unde acest va avea zece pagini, deoarece apare în plus un candidat din partea Partidului Popular şi al Protecţiei Sociale din România.

În judeţul Cluj s-au înscris în cursa electorală un număr de 85 de candidaţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici