Boc despre Tăriceanu: Trădătorii nu vor face pace bună cu democraţii

Liderul PD, Emil Boc, a declarat, luni, că omologul său din PNL, Călin Popescu Tăriceanu, l-a trădat pe Traian Băsescu, deşi preşedintele l-a numit premier, a trădat PD şi a trădat şi electoratul Alianţei DA, astfel că “trădătorii nu vor face pace bună cu democraţii”.

Urmărește
4 afișări
Imaginea articolului Boc despre Tăriceanu: Trădătorii nu vor face pace bună cu democraţii

Boc despre Tăriceanu: Trădătorii nu vor face pace bună cu democraţii

Liderul PNL, premierul Călin Popescu Tăriceanu, afirmă, într-un interviu acordat ziarului "Cotidianul", că liberalii pot relua colaborarea cu democraţii, atunci când PD nu va mai fi sub "dirijarea ocultă" a lui Traian Băsescu şi nu va mai fi condus de "un yesman penibil, cum este Boc".

"Cu PD am un gust amar, al unei relaţii care începuse foarte bine şi care, ulterior, mi-am dat seama că este afectată fundamental de relaţia PD-preşedinte", declară Tăriceanu.

“Nici eu, nici PD nu avem vocaţia trădării, aşa cum o are premierul Tăriceanu. Şi-a trădat partenerul politic cu ajutorul căruia a ajuns prim-ministru, adică Traian Băsescu. Şi-a trădat aliaţii, adică PD, cu unicul şi singurul scop de a rămâne la putere”, a precizat Emil Boc.

Liderul PD a susţinut că “trădătorii niciodată nu vor face pace bună cu democraţii, trădătorii au soarta lor”, în replică la afirmaţiile premierului din interviul acordat ziarului “Cotidianul”.

Potrivit lui Boc, premierul Tăriceanu nu are credibilitate politică şi morală pentru a vorbi de o colaborare cu PD, pentru că a trădat Partidul Democrat.

“A trădat Alianţa DA, a trădat PD, a trădat electoratul Alianţei”, a afirmat Boc.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici