Boc: E imbecilitate, prostie, gogomănie şi o minciună că moţiunea are legătură cu amânarea alegerilor

Liderul PDL, Emil Boc, a declarat, luni, că, în calitate de "om care ştie ce înseamnă Constituţia", poate spune că este "o imbecilitate, o prostie, o gogomănie şi o minciună" faptul că prin moţiunea de cenzură, PDL ar dori amânarea alegerilor.

11 afișări
Imaginea articolului Boc: E imbecilitate, prostie, gogomănie şi o minciună că moţiunea are legătură cu amânarea alegerilor

Boc: E imbecilitate, prostie, gogomănie şi o minciună că moţiunea are legătură cu amânarea alegerilor (Imagine: Mediafax Foto)

Preşedintele PDL, Emil Boc, a spus că moţiunea de cenzură are ca finalitate desemnarea de către preşedintele Traian Băsescu a unui candidat pentru funcţia de premier.

"Asta înseamnă că se forma un guvern de tehnocraţi care gestiona corect alegerile, până la 1 decembrie”, a explicat Boc.

Întrebat dacă, de fapt, PDL nu ar urmări în realitate să amâne alegerile dacă s-ar fi adoptat moţiunea de cenzură, liderul PDL e explodat, nervos: "Este cea mai mare minciună şi gogomănie! Nu are nicio legătură moţiunea de cenzură cu amânarea alegerilor. Este o prostie şi o imbecilitate!".

El a susţinut că a făcut această afirmaţie "în calitate de om care ştie ce înseamnă Constitituţia".

Şedinţa comună a Camerei Deptuaţilor şi Senatului pentru dezbaterea moţiunii de cenzură iniţiată de PDL a fost suspendată luni, de preşedintele Camerei Deputaţilor, Bogdan Olteanu, după ce acesta a constatat că nu era întrunit cvorumul necesar de şedinţă, fiind prezenţi doar 121 de parlamentari.

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Bogdan Olteanu, a declarat, luni, la finalul plenului suspendat din lipsă de cvorum, că nu există cvorum pentru convocarea în cursul zilei de luni a Birourilor Permanente reunite, şi nici nu există un termen limită pentru dezbaterea moţiunii de cenzură a PDL.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici