Boc: Excludem orice colaborare politică cu PSD

Liderul democrat, Emil Boc, a declarat, luni, că, atâta vreme cât va ocupa funcţia de preşedinte al PD, interdicţia colaborării politice cu PSD va rămâne o teză a Programului politic al democraţilor

1 afișare
Imaginea articolului Boc: Excludem orice colaborare politică cu PSD

Boc: Excludem orice colaborare politică cu PSD

"Excludem orice colaborare politică PD-PSD la nivel guvernamental. E bine ca PSD să îşi vadă de drumul lui, ca partid pe care stânga îl revendică. PD e un partid de centru-dreapta, are în programul politic excluderea colaborării politice cu PSD şi respectă această teză”, a precizat Emil Boc.

Întrebat când se va elimina din Programul politic al PD interdicţia colaborării cu PSD, Boc a răspuns: "Când va fi altcineva preşedinte al PD, probabil că ar fi posibil. Cât eu sunt preşedinte al PD, această teză este şi rămâne în vigoare”.

Potrivit liderului democrat, un partid este condus după tezele programului politic.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici