Boc: Geoană şi Tăriceanu s-au înţeles să blocheze moţiunea de cenzură

Liderul PDL, Emil Boc, a declarat, marţi, Mircea Geoană şi Călin Popescu Tăriceanu s-au înţeles să blocheze moţiunea de cenzură a PSD, umilind astfel Parlamentul şi dovedind adevărul sloganului PDL "Ei cu ei. Noi cu voi".

13 afișări
Imaginea articolului Boc: Geoană şi Tăriceanu s-au înţeles să blocheze moţiunea de cenzură

Boc: Geoană şi Tăriceanu s-au înţeles să blocheze moţiunea de cenzură

"Parlamentarii PNL şi PSD realizează o premieră istorică: "Ei cu ei", PNL cu PSD, iar PDL e cu aceia care apără legea. Asistăm la umilirea instituţiei Parlamentului, Tăriceanu şterge pe jos cu Parlamentul”, a spus Emil Boc, după suspendarea şedinţei celor două Camere.

Liderul PDL a susţinut că moţiunea PDL este justificată, pentru că Guvernul a săvârşit un abuz de putere, blocând legea de majorare a salariilor profesorilor.

"Tăriceanu şi Geoană s-au înţeles să blocheze acest demers. Geoană îi plăteşte politic lui Tăriceanu faptul că 600 de milioane de euro au fost împărţite clientelei PNL şi PSD, îi plăteşte funcţiile primite în Compania Energetică Naţională. Geoană trebuie să îi facă din nou un serviciu lui Tăriceanu", a spus Boc.

El a susţinut că aşteptă ca, marţi, Curtea Constituţională să declare neconstituţională Ordonanţa Guvernului.

Întrebat dacă nu cumva au lipsit şi parlamentari ai PDL de la şedinţă, Boc s-a enervat, replicând: "Nu a lipsit niciun parlamentar PDL! Toţi parlamentarii PDL sunt aici, nu intru în dispută cu dumneavoastră!".

Şedinţa comună a Camerei Deptuaţilor şi Senatului  pentru dezbaterea moţiunii de cenzură iniţiată de PDL a fost suspendată luni, de preşedintele Camerei Deputaţilor, Bogdan Olteanu, după ce acesta a constatat că nu era întrunit cvorumul necesar de şedinţă, fiind prezenţi doar 121 de parlamentari.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici