Boc întrebat dacă va demisiona: Joi am şedinţa de guvern, nu intru în scenariile presei

Premierul Emil Boc a declarat, miercuri seara, că nu doreşte să intre în "scenariile" presei privind demisia sa din postul de prim-ministru şi că personal este ocupat cu activitatea guvernamentală, joi dimineaţa urmând să conducă şedinţa Executivului.

Urmărește
3 afișări

Întrebat de jurnalişti dacă va demisiona din funcţia de premier, Boc a răspuns : "Mâine am şedinţa de guvern. Nu intru în scenariile presei".

Respingerea moţiunii de cenzură a fost anunţată oficial, miercuri, în plenul Parlamentului, rezultatul indicând 216 voturi valabil exprimate, dintre care 212 "pentru" şi patru "împotriva" demersului opoziţiei.

Moţiunea de cenzură a fost respinsă în condiţiile în care ar fi avut nevoie de 236 de voturi pentru a fi adoptată.

Codul Muncii se consideră adoptat.

Conform Constituţiei, respingerea moţiunii de cenzură atrage adoptarea proiectului de lege privind modificarea Codului Muncii, pentru care Guvernul şi-a angajat răspunderea în Parlament.

În cazul în care preşedintele României cere reexaminarea legii adoptate, dezbaterea acesteia se va face în şedinţa comună a celor două Camere.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici