Boc: Nu avem ce discuta cu Geoană, excludem guvernul PD-PSD

Liderul PD, Emil Boc, a declarat, luni, că democraţii nu au ce discuta cu preşedintele PSD, Mircea Geoană, pentru că varianta unui Cabinet PD-PSD este exclusă, PD urmând să participe doar la consultările de la Cotroceni.

1 afișare
Imaginea articolului Boc: Nu avem ce discuta cu Geoană, excludem guvernul PD-PSD

Boc: Nu avem ce discuta cu Geoană, excludem guvernul PD-PSD

„Orice soluţie este posibilă, cu excepţia unei guvernări PD-PSD. Din acest punct de vedere nu avem ce discuta cu domnul Geoană, în concret”, a precizat Emil Boc.

Liderul PD a precizat că PD nu se va duce la o eventuală întâlnire organizată de Mircea Geoană pe subiectul perspectivelor care se deschid după moţiunea de cenzură

„Vom participa la toate întâlnirile pe care preşedintele României le va organiza în cadrul constituţional. Domnul Geoană nu are competenţa instituţională de a organiza dezbateri sau negocieri. Singurul abilitat de Constituţie este preşedintele României”, a conchis Boc.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici