Boc: Nu doresc să candidez la Preşedinţie

Premierul Emil Boc a declarat că nu doreşte să candideze la funcţia de preşedinte al României, că nu a discutat niciodată în PDL această ipoteză, iar candidatul PDL la această funcţie este preşedintele Traian Băsescu.

19 afișări
Imaginea articolului Boc: Nu doresc să candidez la Preşedinţie

Boc: Nu doresc să candidez la Preşedinţie (Imagine: Mediafax Foto)

"Nu am avut niciodată intenţia de a candida, nu doresc să candidez la funcţia de preşedinte al României, n-am discutat nici măcar ca ipoteză vreodată în PDL despre o alternativă a altui candidat la funcţia de preşedinte al României. Candidatul PDL la funcţia de preşedinte al României este preşedintele în exerciţiu", a declarat, joi, Emil Boc la postul public de radio.

Secretarul general al PDL Vasile Blaga a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă susţinută la Târgu Mureş, că, personal, este convins că Traian Băsescu va candida la alegerile prezidenţiale, dar că şi premierul Emil Boc "e o variantă clară, la o adică".

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, miercuri, la TVR, că nu a luat încă o decizie în privinţa propriei candidaturi la alegerile prezidenţiale din toamnă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici