Boc: Obiectivul noului mandat de primar este realizarea unui salt calitativ în viaţa municipiului

Candidatul PDL la Primăria Cluj-Napoca, fostul premier Emil Boc, a declarat, joi, că obiectivul său ca viitor primar este să ofere "un salt calitativ în viaţa municipiului", urmând ca în fiecare domeniu de activitate să fie realizat "un plus de calitate".

222 afișări
Imaginea articolului Boc: Obiectivul noului mandat de primar este realizarea unui salt calitativ în viaţa municipiului

Emil Boc (Imagine: Daniel Mihailescu/Mediafax Foto)

Emil Boc a declarat, într-o conferinţă de presă în care şi-a prezentat programul electoral, că îşi doreşte ca municipiul Cluj-Napoca să devină oraşul în care locuitorilor le place cel mai mult să trăiască.

"Candidez pentru un nou mandat pentru că ceea ce am promis în 2008 am respectat şi îndeplinit. Obiectivul noului mandat este realizarea unui salt calitativ în viaţa municipiului, care să intre într-o nouă etapă de dezvoltare. Cluj-Napoca trebuie să devină oraşul în care să-ţi placă cel mai mult să trăieşti, să munceşti şi să studiezi, iar în fiecare domeniu va trebui să realizăm un plus de calitate", a spus Boc.

El a precizat că îşi propune, printre altele, consolidarea investiţiilor existente şi atragerea de noi investiţii, continuând parteneriatul cu Consiliul Judeţean Cluj, finalizarea obiectivelor de infrastructură şi începerea altora noi, înlocuirea liniei de tramvai şi prelungirea ei până la Floreşti, finalizarea parking-urilor începute, construcţia de noi parking-uri, subterane în centru şi supraterane în cartiere, construirea Centrului Cultural Transilvania, amenajarea de spaţii de agrement şi transformarea unei porţiuni a râului Someş ca navigabilă, implementarea programului "Şcoală după şcoală", construirea unui centru IT de industrii creative.

Boc va candida sub sloganul "Întotdeauna pentru clujeni".

În 28 aprilie, la o zi de la căderea Guvernului, Emil Boc şi-a anunţat candidatura pentru un nou mandat de primar al municipiului Cluj-Napoca, spunând că vrea să consolideze statutul incontestabil al Clujului, de capitală a Transilvaniei.

Pentru Primăria Cluj-Napoca şi-au mai depus candidaturile Marius Nicoară (USL), Eckstein Kovacs Peter (UDMR), Ioan Avram (PRM), Mădălina Paul (independent), Antal Elemer (Partidul Ecologist Român), Mircia Giurgiu (independent), Gergely Balazs (Partidul Popular Maghiar din Transilvania), Dalia Fodor (Partidul Poporului - Legea Cojocaru), Iuliu Mirel Ţăgorean (Partidul Poporului Dan Diaconescu), Emil Culda (PNŢCD), Iuliana Cecilia Iancu (Partidul Socialist Român).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici