Boc: PD şi PNL stabilesc ultimele detalii pentru ocuparea locurilor vacante în Parlament

Liderul democrat, Emil Boc, a declarat, luni, că echipele de negociatori ale PD şi PNL stabilesc „ultimele detalii” pentru ocuparea mandatelor vacante de parlamentar din partea Alianţei, această construcţie fiind „moartă” din punct de vedere politic.

Urmărește
1 afișare
Imaginea articolului Boc: PD şi PNL stabilesc ultimele detalii pentru ocuparea locurilor vacante în Parlament

Boc: Negociatorii PD şi PNL stabilesc ultimele detalii pentru ocuparea locurilor vacate în Parlament

„Din punct de vedere politic, Alianţa este moartă, datorită contribuţiei decisive şi finale a domnului Tăriceanu şi a PNL. Din punct de vedere politic ea nu mai există, iar fundajul ei este o formă fără fond în acest moment”, a spus Emil Boc.

El a arătat că negociatorii PD şi PNL stabilesc ultimele detalii legate de locurile Alianţei rămase vacante în Parlament, ultima întâlnire a celor două echipe având loc în iulie.

Boc a evitat să precizeze câte din cele şase mandate vacante ar trebui să revină democraţilor şi a arătat că va prezenta un punct de vedere oficial asupra desfacerii Alianţei, după ce echipele de negociere vor discuta acest subiect.

Echipa de negociatori a PD este condusă de Vasile Blaga. Din echipa PNL fac parte Mihai Voicu, Bogdan Olteanu şi Teodor Meleşcanu.

Surse democrate au declarat, pentru MEDIAFAX, că PD ia în considerare posibilitatea ca Alianţa DA să nu mai fie dizolvată juridic, cel puţin anul acesta.

Acestea au mai spus că posibilitatea ca Alianţa DA să îşi păstreze statu-quo-ul este luată în considerare, pentru că nu există un precedent pentru desfiinţarea unei alianţe politice.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici