Boc: PDL şi coaliţia să finalizeze în şase luni analiza secretarilor de stat şi şefilor de agenţii

Preşedintele PDL, Emil Boc, a propus, sâmbătă, la reuniunea CNC, ca într-un interval de şase luni sau mai scurt, PDL şi partidele din coaliţia de guvernare să finalizeze analiza tuturor secretarilor de stat şi a şefilor de agenţii, cei care nu au performat urmând să plece.

Urmărește
3 afișări

"În acelaşi interval de timp, poate chiar mai scurt (de şase luni, n.r.) partidul de guvernământ împreună cu coaliţia trebuie să finalizeze analiza fiecărui secretar de stat, fiecărui şef de agenţie cu privire la performanţa în actul de guvernare, iar acolo unde nu există performanţă, trebuie să plece", a spus Boc.

El a subliniat că această analiză trebuie făcut în primele şase luni ale anului în curs şi trebuie să privească toate partidele din cadrul coaliţiei de guvernare. "Deja avem un an de guvernare şi cred că este momentul să facem această evaluare la toate partidele din coaliţie, pentru a stabili ce înseamnă performanţă în actul de guvernare, pentru că, în ultimă instanţă, noi avem responsabilitatea guvernării acestei ţări iar românii se uită în primul rând la noi cu privire la modul în care ştim să guvernăm ţara", a spus Boc.

El a arătat că cei care nu vor face dovada performanţei în actul de guvernare vor trebui să plece. "Acolo unde există lipsă de performanţă tebuie să avem tăria să spunem colegului sau colegei noastre că nu poate merge mai departe, dacă vrem, ca partid, să avem crediblitatea necesară pentru a câştiga următoarele alegeri", a spus Boc.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici