Boc: PDL va promova măsuri prin care se va impune parlamentarilor "să strângă cureaua"

Liderul PDL Emil Boc a declarat, joi, la Piteşti, că formaţiunea sa politică va promova un set de măsuri prin care se va impune parlamentarilor şi demnitarilor "să strângă cureaua", iar primul pas va fi "eliminarea pensiilor parlamentare", pe care le-a catalogat drept "nesimţite".

Urmărește
10 afișări
Imaginea articolului Boc: PDL va promova măsuri prin care se va impune parlamentarilor "să strângă cureaua"

Boc: PDL va promova măsuri prin care se va impune parlamentarilor "să strângă cureaua"

"Avem proiect de lege în Parlament şi va fi votat de majoritatea PDL. Aceste pensii nu se justifică, sunt nesimţite şi pur şi simplu reprezintă o sfidare la adresa acelora care îşi plătesc impozitele şi taxele", a susţinut Boc.

El a adăugat că, printr-o reformă constituţională, se va reduce numărul de parlamentari de la 469 la 300 şi va fi iniţiată o lege după model american prin care demnitarii în exerciţiu nu vor putea stabili salarii sau privilegii suplimentare pe durata mandatului lor.

"De asemenea, vom elimina foarte multe dintre agenţiile guvernamentale care nu se justifică astăzi şi consumă foarte mulţi bani. Sunt peste 240. Le vom reduce la circa 60, adică acelea care există obligatoriu şi în Uniunea Europeană" a mai spus liderul democrat-liberal.

Presedintele PDL, Emil Boc, a participat, joi, la un turneu electoral în judeţul Argeş, unde a fost însoţit de candidaţii democrat-liberali din colegiile Piteşti şi Câmpulung Muscel, zone unde au avut loc întâlniri cu alegătorii, membrii şi simpatizanţii formaţiunii politice.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici