Boc: PNL a întins mâna, iar acum o strânge pe deplin cu cei care au colaborat cu fosta Securitate

Partidul Naţional Liberal a întins mâna celor care au colaborat cu fosta Securitate, iar acum o strânge pe deplin cu aceştia, prin înfiinţarea Uniunii Social-Liberale, a afirmat, joi, liderul PDL, premierul Emil Boc.

Urmărește
5 afișări

El a răspuns astfel întrebat fiind, la o dezbatere privind modificările Codului Muncii iniţiată de Grupul pentru Dialog Social şi Revista 22, cum comentează faptul că PNL se opune acestor modificări legate de legislaţia muncii.

"Au întins mâna şi acum o strâng pe deplin cu cei care au colaborat cu fosta Securitate", a spus Boc.

Declaraţia premierului este făcută în contextul în care judecătorii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (ICCJ) au decis irevocabil, joi, că liderul conservatorilor Dan Voiculescu este fost colaborator al fostei Securităţi, cu numele conspirativ "Felix". Astfel, ICCJ confirmă decizia Curţii de Apel Bucureşti.

Senatorul PC Dan Voiculescu declară că decizia ICCJ în cazul său este "un verdict absolut incorect, care reflectă imensele presiuni exercitate asupra magistraţilor" şi precizează că procesul va continua la CEDO.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici