Boc: PSD cere ministerele deţinute de PD

Preşedintele Partidului Democrat, Emil Boc, a declarat, vineri, că liderii social-democraţi au fost sfătuiţi să lanseze o "bombă de imagine", cea mai bună fiind să anunţe căderea Guvernului şi a susţinut că, mai nou, PSD cere să preia ministerele deţinute de democraţi.

1 afișare
Imaginea articolului Boc: PSD cere ministerele deţinute de PD

Boc: PSD cere ministerele deţinute de PD

“PSD trebuia să iasă din amorţeala în care era, pe de o parte din mocirla în care e cu PNL, pe de altă parte să iasă din scăderea în sondajele de opinie. Ei au vrut să se vorbească în fiecare zi despre PSD. Asistăm la un scandal public între PSD şi PNL pentru funcţii şi bani. În final, (moţiunea - n.r.)ori nu va fi depusă, ori nu va fi votată de toţi parlamentarii PSD", a spus Boc, referindu-se la moţiunea anunţată de democraţi.

El a spus că există legături subterane "profunde" între cele două partide şi că, mai nou, există cererea PSD să preia ministerele pe care le-au avut democraţii.

"Oricum, este vorba doar de un joc de imagine”, a declarat Emil Boc.

Liderul democrat a refuzat să spună, în eventualitatea depunerii moţiunii de cenzură, dacă parlamentarii PD vor vota sau nu acest document, rezumându-se doar să afirme că PD este “un partid de opoziţie” şi că va analiza situaţia “cu seriozitate”.

El a ţinut să mai precizeze că democraţii nu vor participa la nicio consultare pre sau post-moţiune iniţiată de PSD

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici