Boc: Se pare că ne îndreptăm spre un guvern de uniune naţională

Liderul PD, Emil Boc, a declarat, marţi, că, dacă moţiunea de cenzură va fi votată, "se pare" că soluţia va fi guvernul de uniune naţională, cu un mandat limitat şi axat pe teme precise, precum absorbţia fondurilor comunitare, rezolvarea problemei pensiilor sau introducerea votului uninominal.

Urmărește
1 afișare
Imaginea articolului Boc: Se pare că ne îndreptăm spre un guvern de uniune naţională

Boc: Se pare că ne îndreptăm spre un guvern de uniune naţională

"Se pare că, dacă moţiunea de cenzură va fi aprobată, ne vom îndrepta spre un guvern de uniune naţională", a spus Emil Boc.

Preşedintele PD a arătat că această soluţie ar putea fi adoptată după ce PNL a respins propunerea de refacere a Alianţei D.A. şi, implicit, continuarea acestei Alianţe printr-o guvernare PD-PNL-PLD.

Potrivit lui Boc, guvernul de uniune naţională ar trebui să aibă un mandat limitat şi să fie axat pe teme precise: absorbţia fondurilor comunitare, pensii, vot uninominal, infrastructură.

El a mai spus că pentru stabilirea componenţei politice, respectiv a premierului care va conduce acest guvern, vor avea loc consultări la Cotroceni, la care PD va participa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici