Boc: Varianta unui guvern PD nu o exclud, dar nu e o prioritate

Liderul democrat, Emil Boc, a declarat, duminică, într-o conferinţă de presă, că nu exclude varianta unui guvern PD, deşi aceasta nu este o prioritate, precizând că singura opţiune care nu intră în calculele democraţilor este guvernarea PD-PSD.

5 afișări
Imaginea articolului Boc: Varianta unui guvern PD nu o exclud, dar nu e o prioritate

Boc: Varianta unui guvern PD nu o exclud, dar nu e o prioritate

"Dacă moţiunea va fi depusă, PD va participa instituţional la consultările de la Cotroceni, cu privire la formarea unui nou Cabinet. Aceste proceduri vor fi animate de interesul naţional de a da României o guvernare care să modernizeze ţara”, a anunţat Emil Boc.

Liderul democrat a expus şi „obiectivele” PD menite să modernizeze România: realizarea descentralizării, punerea la punct a infrastructurii, atragerea fondurilor comunitare, aplicarea politicilor sociale, realizarea unei protecţii sociale active, sprijinirea unui mediu de afaceri dinamic şi legal,continuarea măsurilor de asanare a clasei politice, prin vot uninominal, legea lustraţiei şi modificarea Constituţiei.

„Vom vota moţiunea, pentru că nu văd nici un motiv să nu o votăm, vom participa la negocierile de la Cotroceni, nu vom face guvern cu PSD”, a precizat Boc.

Întrebat dacă ia în considerare varianta unui guvern PD, liderul democrat a răspuns: „Nu e o prioritate, dar nu o exclud. Ceea ce pot să exclud, însă, cu siguranţă este formarea unui guvern PD-PSD”.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici