Bodu cere susţinerea electoratului PNL

Candiadatul PDL la Primăria Sectorului 5, Sebastian Bodu, a declarat, miercuri, că îşi doreşte susţinerea din partea electoratului şi a membrilor PNL în turul doi al alegerilor locale, scopul comun al celor două partide fiind înlăturarea actualului edil, Marian Vanghelie.

Urmărește
13 afișări
Imaginea articolului Bodu cere susţinerea electoratului PNL

Bodu cere susţinerea electoratului PNL (Imagine: Mediafax Foto)

Sebastian Bodu a declarat că face acest apel public către toţi votanţii liberali, dar că nu a avut niciun fel de discuţii cu conducerea PNL pentru o susţinere a candidaturii sale la Primăria Sectorului 5.

Bodu a fost prezent, miercuri, la cortul de campanie din Parcul Izvor, unde i-a dat în mod simbolic "cel de-al doilea papuc" lui Marian Vanghelie după ce primul i-l dăduse în primul tur de scrutin.

Este vorba despre un papuc uriaş din material textil cu poza candidatului PDL la Primăria Sectorului 5.

Bodu a continuat cu atacul la adresa lui Marian Vanghelie anunţând că va solicita în instanţă anularea diplomei de bacalaureat a acestuia, precizând că are dovezi potrivit cărora foaia matricolă a lui Vanghelie este falsă, fiind semnată doar de secretarul liceului.

Sebastian Bodu a precizat că, odată cu anularea diplomei de liceu, Vanghelie va trebui să renunţe şi la statutul de student la cele câteva universităţi unde spune că s-a înscris.

El a adus şi dovezi privind "grija pe care o poartă Marian Vanghelie şcolilor din sector" prezentând o acţiune în instanţă a unor furnizori de lucrări de construcţii care au dat în judecată Liceul Dimitrie Bolintineanu pentru că nu a plătit costul lucrărilor de reabilitare cerând despăgubiri de 700.000 lei, bani care trebuiau viraţi de Primăria Sectorului 5.

Referindu-se la şansele pe care le are în turul doi în competiţia cu social-democratul Marian Vanghelie, Bodu a spus: "Suntem umăr la umăr, orice se poate întâmpla". El a făcut apel către bucureşteni să iasă duminică la vot.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici