Borbely se va ocupa, ca vicepreşedinte politic, de relaţia cu autorităţile şi de politica externă

Laszlo Borbely a declarat, marţi, că se va ocupa, în calitate de vicepreşedinte politic al UDMR, de probleme legate de guvernare, de relaţia cu autorităţile locale şi de politica externă a Uniunii, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Urmărește
13 afișări

Vicepreşedintele executiv al UDMR Laszlo Borbely a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă la Sfântu Gheorghe, că "este un secret deschis" că noul preşedintele al UDMR, Kelemen Hunor, i-a propus funcţia de vicepreşedinte politic.

Referitor la responsabilităţile pe care le va avea, Borbely a spus că se va ocupa de probleme legate de guvernare, de relaţia cu autorităţile locale, cu filialele judeţene ale UDMR, dar şi de politica externă a formaţiunii.

"Politica externă înseamnă Bruxelles, înseamnă relaţiile noastre cu alte formaţiuni în străinătate şi relaţia Budapesta-Bucureşti, care este foarte importantă pentru noi (UDMR-n.r.)", a spus Borbely.

Vicepreşedintele executiv al Uniunii a adăugat că UDMR trebuie să se pregătească pentru alegerile din 2012.

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, declara că şedinţa Consiliului Reprezentanţilor Unionali (CRU) de alegere a vicepreşedintelui politic şi a secretarului general va avea loc în 2 aprilie, la Cluj-Napoca, iar pentru funcţia de vicepreşedinte politic îl va propune pe actualul vicepreşedinte executiv Laszlo Borbely.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici