Boureanu (PLD): “Câinele moare de drum lung şi Haşotti de grija altora! ”

Vicepreşedintele PLD Cristian Boureanu a declarat, pentru MEDIAFAX, că afirmaţiile lui Puiu Haşotti, potrivit cărora Valeriu Stoica vrea să preia conducerea PLD, intrând în conflict cu Gheorghe Flutur şi cu el, pot fi comentate astfel: “Câinele moare de drum lung şi Haşotti de grija altora".

Urmărește
1 afișare
Imaginea articolului Boureanu (PLD): “Câinele moare de drum lung şi Haşotti de grija altora! ”

Boureanu (PLD): “Câinele moare de drum lung şi Haşotti de grija altora! ”

“Românii au un proverb cunoscut: «Câinele moare de drum lung şi Haşotti de grija altora!»”, a declarat, sâmbătă, deputatul Cristian Boureanu, arătând că “unii lideri liberali fac aceeaşi politică păguboasă ca acum 7-8 ani, care a ţinut PNL la 5-7%, până la venirea lui Theodor Stolojan la conducerea partidului”.

“În PLD există în momentul de faţă cel puţin cinci lideri cotaţi în sondaje cu peste 15% din încrederea cetăţenilor şi avem de gând să lucrăm împreună, aşa cum am făcut-o şi în 2003 şi 2004, pentru a fi echipa care va câştiga alegerile din 2008 şi să ne ridicăm la înălţimea aşteptărilor celor care ne-au votat întotdeauna”, a afirmat deputatul PLD, ca reacţie la speculaţiile privind un conflict în conducerea partidului.

Aceasta a mai menţionat că declaraţiile în genul celei date de liberalul Puiu Haşotti, la numai o zi de la prezentarea listei PLD pentru alegerile europarlamentare, cu Theodor Stolojan cap de listă, demonstrează un singur lucru, şi anume că “pentru PNL a început numărătoarea inversă”.

În opinia lui Boureanu, liberalii “îşi pierd timpul în conflicte mărunte interne, în timp ce ţara este guvernată prost, sau mai bine zis nu este guvernată”, în timp ce “frăţia între PSD şi PNL îşi vede liniştită de afaceri, sub perdeaua de fum a declaraţiilor belicoase ale domnului Geoană”.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici