BPN al PDL a discutat despre adoptarea proiectelor de lege privind meşteşugarii şi zilierii

Secretarul general adjunct al PDL Gheorghe Flutur a declarat, luni, că în şedinţa BPN al partidului s-a discutat despre importanţa adoptării proiectului legii meşteşugarilor şi a legii zilierilor, aflate pentru dezbatere la Parlament.

Urmărește
4 afișări

"Am discutat despre proiectul legii meşteşugarilor aflat la Parlament, o lege pe modelul german, care încurajează ucenicia şi formarea unor îndeletiniciri care să scoată la suprafaţă produsele tradiţionale. Şi am discutat şi despre legea zilierilor, importantă pentru muncitorii din agricultură", a explicat Gheorghe Flutur, arătând că reprezentanţii PDL au analizat legislaţia în domeniul economic, discutând şi despre Ordonanţa de urgenţă aprobată duminică în şedinţa de Guvern referitoare la reeşalonarea datoriilor firmelor care au posibilitatea să se dezvolte.

"PDL, după ce a aprobat Codul Muncii, vine în continuare cu un pachet de legi care sunt un balon de oxigen pentru firme. (...) Ordonanţa de suspensie privind reeşalonarea datoriilor se referă la companii cu capital public şi privat, nu e vorba de ştergerile de datorii, ci de reeşalonare, se plăteşte dobândă la fiecare rată, reeşalonarea este pe cinci ani", a adăugat Gheorghe Flutur.

El arătat că aceste măsuri se doresc a fi "o mână întinsă" mediului de afaceri, mai ales celor care sunt în blocaj din cauza crizei, vicepreşedintele PDL menţionând că democrat-liberalii pregătesc şi alte măsuri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici