BPN al PDL i-a cerut lui Tabără să prezinte în Guvern măsuri de stimulare a producţiei agricole

Purtătorul de cuvânt al PDL, Sever Voinescu, a declarat, luni, că la şedinţa BPN s-a discutat despre prespectiva creşterii preţurilor la alimente, ministrul Agriculturii urmând să prezinte în Guvern un material privind măsurile de stimulare a producţiei agricole în 2011.

Urmărește
2 afișări

Voinescu a spus că subiectul care a ocupat cea mai mare parte a şedinţei BPN a fost legat de agricultură.

"Întâi s-a discutat despre această perspectivă, pe care unii analişti o lansează, a creşterii preţurilor la alimente. A fost o discuţie extrem de amplă. În esenţă, ministrul Agriculturii a fost solicitat ca, în cel mai scurt timp, în Guvern, să producă un material care să vizeze măsuri de stimulare a producţiei agricole în 2011, pentru că, din punct de vedere strategic, soluţia cea mai bună în acest moment pentru populaţie este aceea de a creşte producţia agricolă în 2011", a precizat Sever Voinescu.

România nu se va afla într-o zonă de criză alimentară, iar anul în curs se anunţă unul bun din punct de vedere agricol, producţia fiind suficientă inclusiv în ceea ce priveşte excedentul pentru export, a declarat, miercuri, ministrul Agriculturii, Valeriu Tabără.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici