VIDEO  Bruce Springsteen susţine candidatura Kamalei Harris la preşedinţia Statelor Unite

Rockerul Bruce Springsteen a anunţat joi că o susţine pe candidata democrată la preşedinţie, Kamala Harris, pentru alegerile din 5 noiembrie, devenind cea mai recentă celebritate care face acest gest în favoarea vicepreşedintei Statelor Unite, în faţa fostului preşedinte republican Donald Trump.

Urmărește
182 afișări
Imaginea articolului Bruce Springsteen susţine candidatura Kamalei Harris la preşedinţia Statelor Unite

Bruce Springsteen susţine candidatura Kamalei Harris la preşedinţia Statelor Unite

Harris beneficiază deja de sprijinul unor mari celebrităţi de la Hollywood, printre care se numără legendara actriţă Meryl Streep, comediantul Chris Rock şi fosta prezentatoare de talk show Oprah Winfrey. Luna trecută, megastarul pop Taylor Swift şi-a anunţat şi ea susţinerea pentru Harris.

„Donald Trump este cel mai periculos candidat la preşedinţie din viaţa mea”, a declarat interpretul cunoscutelor piese „Born in the U.S.A.” şi „Born to Run” pe Instagram, citat de Reuters.

„Pe de altă parte, Kamala Harris şi Tim Walz sunt dedicaţi unei viziuni a acestei ţări care respectă şi include pe toată lumea, indiferent de clasă, religie, rasă, punctul de vedere politic sau identitatea sexuală”, a spus Springsteen. „Şi vor să crească economia noastră într-un mod care să aducă beneficii tuturor, nu doar câtorva - ca mine - în vârf”, a adăugat el.

Născut în New Jersey şi poreclit „The Boss”, Springsteen a câştigat 20 de premii Grammy şi un Oscar. El a fost inclus în Rock and Roll Hall of Fame în 1999.

Springsteen, în vârstă de 75 de ani, a fost mult timp un susţinător declarat al politicii democrate, făcând campanie pentru fostul preşedinte Barack Obama şi susţinând-o pe candidata democrată de atunci Hillary Clinton în alegerile din 2016.

Mulţi actori, producători şi regizori de la Hollywood o consideră pe Harris, originară din California, drept candidatul oraşului lor natal în cursa împotriva lui Trump, pe care sondajele o arată ca fiind o competiţie strânsă.

În unele cercuri democratice, există îngrijorarea că un număr prea mare de susţinători celebri ar putea alimenta o reacţie negativă. Unii au considerat că Hillary Clinton, care a pierdut alegerile din 2016 în faţa lui Trump, a creat o imagine de elitism printr-o lungă paradă de vedete care au făcut campanie pentru ea.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici