Bucura Oprescu: Peste 3,8 milioane de pensionari vor primi pensii majorate din septembrie

Peste 3,8 milioane de pensionari vor primi pensii majorate din septembrie, spune ministrul Muncii, Simona Bucura Oprescu. Aceasta precizează că „cei mai mulţi pensionari vor câştiga, nimeni nu pierde”.

Urmărește
202 afișări
Imaginea articolului Bucura Oprescu: Peste 3,8 milioane de pensionari vor primi pensii majorate din septembrie

Bucura Oprescu: Peste 3,8 milioane de pensionari vor primi pensii majorate din septembrie

„Am finalizat recalcularea! Peste 3,8 milioane de pensionari vor primi pensii majorate din septembrie! Ministerul Muncii şi Solidarităţii Sociale a făcut lucrurile la timp”, spune, joi, Simona Bucura Oprescu, pe pagina sa de Facebook.

Potrivit ministrului, începând cu această săptămână noile decizii vor ajunge la pensionari, iar din septembrie peste 80% dintre pensionari vor primi pensii majorate.

„Cei mai mulţi pensionari vor câştiga, nimeni nu pierde”, promite Oprescu.

Pensia medie creşte de la 2.250 de lei, în iulie 2024, la 2.761 de lei, în septembrie 2024, potrivit ministrului Muncii.

Potrivit ministrului Muncii, noua Lege asigură pensii egale pentru muncă şi contribuţii egale, elimină inechităţile şi garantează o creştere sustenabilă a pensiilor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici