Candidaţii PSD la sectoare: Tudorache, Onţanu, Giugula, Mihalache, Vanghelie, Darabont

PSD Bucureşti a decis, luni seară, să propună următoarele candidaturi la sectoarele Capitalei: Dan Tudorache la sectorul 1, Neculai Onţanu la 2, Doru Giugula la 3, Vasile Mihalache la 4, Marian Vanghelie la 5 şi pe Dan Darabont la 6.

Urmărește
77 afișări
Imaginea articolului Candidaţii PSD la sectoare: Tudorache, Onţanu, Giugula, Mihalache, Vanghelie, Darabont

Candidaţii PSD la sectoare: Tudorache, Onţanu, Giugula, Mihalache, Vanghelie, Darabont (Imagine: Mediafax Foto)

Preşedintele PSD Bucureşti, Marian Vanghelie, a declarat că, în Consiliul organizaţiei municipale, au fost stabilite candidaturile dorite de organizaţiile de sector.

El a arătat că procedura de desemnare a candidaţilor a constat într-un vot pentru fiecare.

"La fiecare sector s-a supus atenţiei fiecare candidat, pornind de la Sectorul 1, unde au fost 2 candidaturi, şi până la Sectorul 6, unde au fost 8 candidaturi", a arătat Vanghelie, care a precizat că, ulterior, s-a dat un vot separat pentru toţi candidaţii, care a fost unanim.

Liderul PSD Bucureşti a arătat că aceste candidaturi nu urmează să fie validate de Comitetul Executiv Naţional, întrucât la precedenta şedinţă a acestui for de conducere organizaţia de Bucureşti a fost mandată să decidă asupra acestui aspect.

Vanghelie a precizat, totodată, că au fost desemnaţi drept candidaţi la primăriile de sector "cei mai buni" membri ai organizaţiilor de sector.

Preşedintele PSD Bucureşti a arătat, totodată, că liderii centrali ai PSD nu pot avea obiecţii faţă de aceste candidaturi, întrucât aceştia nu au dorit să candideze la funcţiile de primari de sector, aşa cum li s-a propus de către organizaţia municipală.

"Considerăm că anumite persoane de la nivel naţional au avut anumite manifestări publice la anumite emisiuni şi am vrut să le demonstrăm că nu au curajul să se bată. Iar colegii desemnaţi candidaţi au şi multe calităţi şi au şi curajul să se bată", a spus Vanghelie.

Întrebat cum va face faţă în campanie candidatul pentru Sectorul 3, Doru Giugula, care are probleme în legătură cu un dosar de securitate, Vanghelie a arătat că Giugula, atât timp cât a fost ofiţer, l-a avut pe liderul deputaţilor PDL, Cristian Rădulescu, drept informator.

Liderul PSD Bucureşti, Marian Vanghelie a declarat, luni, după şedinţa BPN, că, dat fiind că liderii la nivel naţional au refuzat să candideze la sectoare, el îi va propune pe Dan Tudorache la sectorul 1, pe Doru Giugula la 3, pe Vasile Mihalache la 4 şi pe Dan Darabont la 6.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici