Cătălin Predoiu: Lupta cu traficanţii de persoane nu va înceta până când nu vom destructura toate reţelele

Lupta cu traficanţii de persoane nu va înceta până când nu vom destructura toate reţelele care acţionează pe teritoriul naţional, spune ministrul de Interne, Cătălin Predoiu, cu prilejul Zilei Mondiale Împotriva Traficului de Persoane.

Urmărește
124 afișări
Imaginea articolului Cătălin Predoiu: Lupta cu traficanţii de persoane nu va înceta până când nu vom destructura toate reţelele

Cătălin Predoiu: Lupta cu traficanţii de persoane nu va înceta până când nu vom destructura toate reţelele

„Lupta cu traficanţii de persoane nu va înceta până când nu vom destructura toate reţelele care acţionează pe teritoriul naţional. Colaborarea poliţienească internaţională are un rol esenţial pentru succesul în combaterea traficului de persoane. Asigur cetăţenii români că structurile instituţionale ale MAI desemnate cu combaterea acestui flagel vor continua să intensifice şi să multiplice acţiunile operative”, afirmă Cătălin Predoiu, ministrul de Interne.

PNL transmite că, pentru a combate flagelul traficului de persoane, la propunerea ministrului Cătălin Predoiu, Guvernul a adoptat Hotărârea nr. 533/2024, care stabileşte noua Strategie Naţională Împotriva Traficului de Persoane pentru 2024-2028.

„Astfel, în primele 6 luni ale anului 2024, au fost identificate 252 de victime. Agenţia Naţională Împotriva Traficului de Persoane a desfăşurat 75 de campanii şi proiecte naţionale, beneficiind peste 145.000 de persoane, şi 78 de sesiuni de instruire pentru 1.900 de specialişti”, menţionează liberalii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici