Ce portofoliu ar putea primi România în Comisia Europeană

Roxana Mînzatu, fost ministru al Fondurilor Europene, ar putea prelua un portofoliu pentru locuri de muncă, drepturi sociale şi locuinţe în noua Comisie Europeană, în contextul negocierilor intense la Bruxelles.

Urmărește
1343 afișări
Imaginea articolului Ce portofoliu ar putea primi România în Comisia Europeană

Negocierile privind noua Comisie Europeană, condusă de Ursula von der Leyen, intră într-o etapă crucială, pe măsură ce statele membre şi Parlamentul European încearcă să ducă la bun sfârşit distribuirea portofoliilor cheie.

Actualul mandat al Comisiei se apropie de final, aşadar se preconizează schimbări importante în structura echipei executivului european.

Roxana Mînzatu, fost ministru al Fondurilor Europene din România, se află „în cărţi” pentru a prelua funcţia de comisar european pentru locuri de muncă, drepturi sociale şi locuinţe, scrie Politico. Conform publicaţiei, un factor cheie ar putea fi reprezentat de faptul că este femeie, de vreme ce Ursula von der Leyen tinde să echilibreze balanţa funcţiilor ocupate de bărbaţi şi femei.

Mînzatu ar putea prelua, de asemenea, un portofoliu cu accent pe antreprenoriat sau economie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici