Centralizarea rezultatelor la alegerile locale se apropie de final

Pentru alegerea primarilor din 9 iunie 2024, la nivel naţional, au fost centralizate 99.94 % dintre cele 3.186 de circumscripţii electorale, iar pentru alegerea consiliilor locale din 9 iunie 2024 - 99.94 % dintre cele 3.186 de circumscripţii electorale, anunţă BEC.

110 afișări
Imaginea articolului Centralizarea rezultatelor la alegerile locale se apropie de final

Centralizarea rezultatelor la alegerile locale se apropie de final

„Pentru alegerea primarilor din 9 iunie 2024, la nivel naţional, au fost centralizate 99.94 % dintre cele 3.186 de circumscripţii electorale, iar pentru alegerea consiliilor locale din 9 iunie 2024 - 99.94 % dintre cele 3.186 de circumscripţii electorale. Totodată, vă reamintim că, în comuna Cheţani, judeţul Mureş, se organizează un nou tur de scrutin pentru funcţia de primar în data de 23 iunie 2024, pentru candidaţii aflaţi în situaţie de balotaj - respectiv domnul Bega Daniel-Marcel, propus de Alianţa PMP-Forţa Dreptei, şi domnul Emil-Florin Mocan, propus de Partidul Social Democrat”, potrivit unui comunicat de presă.

De asemenea, se organizează un nou tur de scrutin pentru funcţia de primar în data de 23 iunie 2024, în Comuna Poşaga, judeţul Alba, pentru candidaţii aflaţi în situaţie de balotaj, respectiv Aurelia Popa, propusă de Partidul Social Democrat, şi Ionel Bulgăr, propus de Partidul Naţional Liberal.

„Pentru alegerea consiliilor judeţene din 9 iunie 2024, vă informăm că, la nivel naţional, au fost centralizate 39 dintre cele 41 de circumscripţii electorale, iar pentru alegerea preşedinţilor consiliilor judeţene din 9 iunie 2024 - 39 dintre cele 41 de circumscripţii electorale”, se menţionează în finalul comunicatului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici