Cezar Preda: Atitudinea lui Cristian Preda de a-şi vărsa supărarea pe blog nu este constructivă

Vicepreşedintele PDL Cezar Preda, deputat de Buzău, l-a atacat, vineri, pe colegul său de partid Cristian Preda spunând că de fiecare dată când acesta a fost nemulţumit de atitudinea altor membri de partid şi-a vărsat supărarea pe blog, ceea ce nu este constructiv.

Urmărește
14 afișări

Deputatul de Buzău Cezar Preda s-a referit la Cristian Preda în momentul în care a fost întrebat, într-o conferinţă de presă, dacă atacurile colegului său de partid la adresa premierului Emil Boc au în spate o problemă personală a acestuia faţă de şeful Executivului sau este vorba despre părerea unui grup de reformişti din PDL, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"De fiecare dată când poziţiile colegilor domnului Cristian Preda, la care poziţii m-am raliat şi eu de câteva ori, l-au supărat, el şi-a vărsat supărarea pe blog. Nu vreau să-i dau satisfacţie şi să vă răspund la întrebare pentru a mai scrie pe blog. Nu cred că o asemenea atitudine e constructiva, poate are elemente de adevăr, de noutate, dar nu este productivă şi de natură a capta susţinători", a declarat Cezar Preda.

Liderul PDL a adăugat că "indiferent cât de valoros şi deştept ai fi într-un partid dacă n-ai sustinere esti doar bloger".

În acelaşi context, Cezar Preda i-a reamintit colegului său de partid că totul ar trebui să se facă într-o echipă, nu aşa cum procedează acesta de mai multă vreme.

"Ce ne făceam dacă nu se inventau blogurile?! Să vedem care va fi priza unor poziţii de asemenea fel în momentul în care ai o mie de oameni în sală, cei mai puternici oameni ai partidului. Să nu uite că totul se face în echipă", a mai spus Cezar Preda.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici