Cezar Preda: Poliţia nu îşi va face datoria în campania electorală şi în ziua votului

Liderul PDL Buzău, deputatul Cezar Preda, a afirmat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă ce a urmat festivităţii de lansare a candidaţilor partidului la alegerile locale, că Poliţia nu-şi va face datoria în timpul campaniei electorale şi în ziua votului, invitându-l la Buzău pe ministrul de Interne.

598 afișări
Imaginea articolului Cezar Preda: Poliţia nu îşi va face datoria în campania electorală şi în ziua votului

Cezar Preda (Imagine: Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

Cezar Preda a declarat, după ce şeful de campanie al PDL Vasile Blaga a spus că în ţară nu au apărut incidente electorale, că la Buzău vor fi probleme foarte mari în următoarea perioadă.

Preda a adăugat că Poliţia nu îşi va face datoria şi a lansat ministrului de Interne o invitaţie pentru a se implica personal în ceea ce se întâmplă în acest judeţ.

"În judeţul Buzău vor fi probleme mari. Poliţia nu-şi va face datoria pentru că sumele aruncate în precampanie şi ce s-a întâmplat sunt de notoritate şi pentru copiii de grădiniţă şi actiunile pe lângă lege sunt de notorietate şi nu s-a luat nicio măsură. Ministrul de Interne a spus că el garantează că alegerile vor fi fără probleme. Vreau să vă invit şi la Buzău, domnule ministru, să faceţi în aşa fel încât să fie corecte", a declarat Cezar Preda.

Liderul democrat-liberal a adăugat că încă dinainte să înceapă campania electorală contracandidaţii săi, referindu-se la Victor Mocanu şi Marian Cristinel Bîgiu, ambii candidaţi la şefia Consiliului Judeţean, au împărţit sume importante de bani pentru "a-şi face jocurile electorale".

"Dacă până acum s-au aruncat atâtea sume între doi candidaţi ai puterii vă daţi seama ce se va întâmpla în campanie şi în ziua votului", a spus Preda.

La Buzău, la şefia Consiliului Judeţean candidează nouă persoane, între care Cezar Preda din partea PDL, liberalul Marian Cristinel Bîgiu candidatul USL şi Victor Mocanu, candidat independent susţinut de conducerea Organizaţiei Judeţene a PSD Buzău.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici