Cinci membri ai PSD Bucureşti au împărţit flori femeilor parlamentar

Cinci membri ai PSD Bucureşti, însoţiţi de deputatul social-democrat Aura Vasile, au împărţit, miercuri, înaintea şedinţei comune a Camerelor Parlamentului dedicată citirii moţiunii de cenzură, trandafiri albi femeilor parlamentar prezente în sala de şedinţe.

Urmărește
8 afișări

Aura Vasile a venit, miercuri, la plen însoţită de cinci membri ai organizaţiei de Bucureşti, printre care şi fostul preşedinbte al ANAF, Bogdan Georgescu, care ţineau în braţe buchete mari cu trandafiri albi.

Întrebaţi de ce oferă flori de 9 martie, dacă Ziua Femeii este pe 8 Martie, Bogdan Georgescu a precizat că "doamnele au primit pe data de opt flori de la toată lumea, dar pe nouă vor primi doar de la social-democraţi".

Aura Vasile a mers iniţial la preşedintele Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, pentru a cere voie ca cei cinci social-democraţi să aibă acces în plenul de şedinţă.

După ce au obţinut acordul, cei cinci social-democraţi au mers la femeile deputat şi senator, indiferent că acestea aparţineau formaţiunilor de guvernământ sau celor din opoziţie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici