Ciolacu a dezvăluit cu ce echipă ţine. Premierul a vorbit şi despre lupta cu kilogramele

  • Premierul Marcel Ciolacu vorbeşte despre lupta cu kilogramele.
  • Foloseşte o bandă de alergat în weekend: „Când eşti om politic, te îngraşi destul de repede şi, pe urmă, slăbeşti la fel de repede”.
  • Ciolacu a spus şi că este fan FCSB şi că e fluierat des din cauza asta pe stadioane.
Urmărește
139 afișări
Imaginea articolului Ciolacu a dezvăluit cu ce echipă ţine. Premierul a vorbit şi despre lupta cu kilogramele

Ciolacu a spus, la gsp.ro, că i se întâmplă des să fie huiduit, fluierat, dar „nu are nicio problemă”.

Întrebat cu cine ţine, cu Real sau cu Barcelona, premierul a răspuns: „să fiu sincer până la capăt, cu Real. Părerea mea că în Europa sunt două echipe de spirit. Este Liverpool-ul şi Real-ul”.

Despre sporturile pe care le-a făcut, Ciolacu a spus că a făcut handbal, a jucat şi fotbal, dar nu excela şi din acest motiv îl puneau în poartă: „Handbal am jucat, am jucat pivot. Am încercat un pic de atletism, fiindcă aveam un prieten care făcea atletism de performanţă şi mi se părea mie ceva deosebit. N-am avut totuşi harul necesar de a face atletism şi chemarea. La handbal am jucat pivot. Mi-am luat trântele şi... handbalul e mai dur decât multe sporturi. N-am făcut niciodată de performanţă. În schimb, îmi lipseşte sportul şi n-am timp să merg nici la sală”.

Întrebat dacă face mişcare, Ciolacu a spus că are o bandă pe care „o mai prinde” în weekend: „Mi-aş dori mai mult. E şi lupta cu kilogramele că, între timp, sunt născut în '67, deja încep să se simtă anii. Şi când eşti om politic, te îngraşi destul de repede şi, pe urmă, slăbeşti la fel de repede. Normal, se întâmplă fenomenul de a se subţia mâinile. Dar atunci trebuie să începi să ridici nişte greutăţi. Îmi propun în fiecare dimineaţă, nu reuşesc, dar supravieţuim”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
ciolacu,
sport,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici