Ciolacu a primit un tricou al naţionalei germane: Mult succes echipei Germaniei, ne vedem în finală

  • Premierul Marcel Ciolacu a primit un tricou al naţionalei germane de fotbal.
  • Cadoul a fost făcut de premierul guvernului din Bavaria, Markus Söder.
  • „Mult succes naţionalei Germaniei, ne vedem în finală”, a răspuns Ciolacu.
Urmărește
107 afișări
Imaginea articolului Ciolacu a primit un tricou al naţionalei germane: Mult succes echipei Germaniei, ne vedem în finală

Sursa foto: Facebook / Marcel Ciolacu

Mesajul a fost transmis la finalul şedinţei comune a guvernelor din România şi Bavaria. De asemenea, Ciolacu i-a oferit premierului din Bavaria un tricou galben al naţionalei române.

„Mulţumesc Guvernului bavarez pentru sprijinul acordat în păstrarea valorilor naţionale româneşti prin promovarea limbii şi culturii româneşti în rândul diasporei. Îi mulţumesc premierului Markus Söder pentru gestul de prietenie! Mult succes naţionalei Germaniei în meciul de mâine. Ne vedem în finală”, a anunţat Marcel Ciolacu.

Premierul român a vorbit şi despre importanţa legăturilor economice dintre landul german şi România.

„Legăturile economice, culturale şi politice dezvoltate din ultimii 25 de ani fac din Bavaria un partener de încredere al României. Împreună cu Guvernul bavarez ne-am propus să extindem şi mai mult colaborarea economică pe zona industrială şi energetică. Totodată, am semnat astăzi protocolul de cooperare pentru IMM-uri, precum şi pentru exploatarea oportunităţilor din zona Dunării în contextul provocărilor geopolitice actuale”, a adăugat Marcel Ciolacu.

Premierul român face o vizită de două zile în Bavaria. Luni, el a asistat la meciul naţionalei de fotbal a României cu Ucraina, iar marţi s-a întâlnit cu şeful guvernului din Bavaria şi a prezidat o şedinţă comună a celor două cabinete.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici