Ciolacu: Am convenit o serie de soluţii rapide pentru a depăşi valul de pestă a micilor rumegătoare

  • Premierul Marcel Ciolacu s-a întâlnit luni cu reprezentanţii crescătorilor de animale.
  • Împreună am convenit o serie de soluţii rapide pentru a depăşi valul de pestă a micilor rumegătoare, a spus premierul la finalul întâlnirii.
Urmărește
150 afișări
Imaginea articolului Ciolacu: Am convenit o serie de soluţii rapide pentru a depăşi valul de pestă a micilor rumegătoare

Sursa foto: Facebook/Marcel Ciolacu

Anunţul privind concluzia întâlnirii a fost publicat pe Facebook.

„Am convenit astăzi, împreună cu reprezentanţii crescătorilor de animale, o serie de soluţii rapide pentru a depăşi valul de pestă a micilor rumegătoare cu focare în câteva zone ale ţării. Am avut un dialog sincer cu aceşti oameni hotărâţi şi muncitori şi am ajuns la o concluzie clară: avem un interes comun prioritar, acela de a rezolva această situaţie de criză cu pagube cât mai mici pentru crescătorii de animale”, a transmis premierul.

Potrivit lui Ciolacu, „Guvernul României este dispus să facă toate eforturile, alături de de toate instituţiile cu atribuţii în domeniu pentru a menţine deschise relaţiile cu statele importatoare de animale româneşti, atât din Europa, cât mai ales diln ţările arabe”.

„Măsurile convenite azi ne pot ajuta să depăşim acest obstacol fără să existe restricţii la exportul din ţara noastră! Ştiu ce efort urias înseamnă creşterea animalelor şi preţuiesc enorm munca acestor oameni! De aceea, este important ca, împreună, să ne urmărim interesul comun. Dacă toţi crescătorii de anumale câştigă bani din acest export, câştigă de fapt România”, a precizat Marcel Ciolacu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici