Ciolacu amână anunţarea candidaturii la prezidenţiale

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, va face un anunţ cu privire la o eventuală candidatură la alegerile prezidenţiale doar după ce se va consulta cu toţi liderii organizaţiilor judeţe ale formaţiunii, spune purtătorul de cuvânt al social-democraţilor, Lucian Romaşcanu.

Urmărește
129 afișări
Imaginea articolului Ciolacu amână anunţarea candidaturii la prezidenţiale

Ciolacu amână anunţarea candidaturii la prezidenţiale

„Am vorbit azi despre asta nu foarte mult. Dl. Marcel Ciolacu a spus că nu va face un asemenea anunţ până nu va discuta cu fiecare preşedinte de filială în parte”, afirmă Lucian Romaşcanu.

El afirmă că Marcel Ciolacu va lua contact, telefonic sau direct, cu fiecare preşedinte de organizaţie judeţeană, „urmând ca apoi, în funcţie de discuţiile respective, pe eventuala candidatură, cu lista cu care se va prezenta la congres, să apară şi anunţul dumnealui.

Romaşcanu mai spune că un anunţ poate fi făcut „cel mai târziu pe 22”.

„Probabil că va fi un anunţ şi mai devreme, funcţie de când se vor desfăşura consultările”, încheie Romaşcanu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici