Ciolacu: Băluţă categoric va fi în echipa mea. Firea... mai vedem

  • Daniel Băluţă categoric se va regăsi în echipa mea, spune Marcel Ciolacu.
  • Întrebat dacă şi Gabriela Firea se va regăsi pe moţiunea sa, el ezită şi afirmă: „Vom vedea, vom avea o discuţie”.
Urmărește
362 afișări
Imaginea articolului Ciolacu: Băluţă categoric va fi în echipa mea. Firea... mai vedem

Ciolacu: Băluţă categoric va fi în echipa mea. Firea... mai vedem

„Candidatura statutară a preşedintelui, cu moţiune, vine şi cu program politic, dar şi cu echipă, este atributul celui care doreşte să candideze pentru funcţia de preşedinte PSD. Eu voi veni cu o echipă. Daniel Băluţă categoric se va regăsi în echipa mea”, spune Marcel Ciolacu.

Întrebat dacă Gabriela Firea se va regăsi pe lista pe care o propune, el afirmă: „Vom vedea, vom avea o discuţie... Gabriela Firea este preşedinta organizaţiei PSD Bucureşti”.

Congresul PSD, în cadrul căruia va fi aleasă o nouă conducere şi va fi validat candidatul partidului la alegerile prezidenţiale, are loc pe 24 august.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici