Ciolacu cere informare clară privind pagubele inundaţiilor: Să ne încadrăm în termen pentru fonduri

Premierul Marcel Ciolacu a cerut să existe săptămânal o informare clară privind pagubele produse de inundaţiile din septembrie, pentru ca Executivul să se încadreze în termenul de 1 noiembrie în privinţa fondurilor europene.

Urmărește
21 afișări
Imaginea articolului Ciolacu cere informare clară privind pagubele inundaţiilor: Să ne încadrăm în termen pentru fonduri

Ciolacu cere informare clară privind pagubele inundaţiilor: Să ne încadrăm în termen pentru fonduri

„Discutăm azi (miercuri - n.r.) şi despre accesarea Fondului European de Solidaritate, ca să acoperim pagubele produse de inundaţiile din septembrie. Trebuie să transmitem la timp cererea de asistenţă financiară Comisiei Europene”, spune Ciolacu, la începutul şedinţei de Guvern.

Acesta afirmă că România are alocaţi deja 1,5 miliarde de euro.

„Evaluarea pagubelor este esenţială şi cer tuturor autorităţilor implicate să finalizeze rapid centralizarea datelor. Vreau să avem săptămânal o informare clară, ca ne încadrăm în termenul final de 1 noiembrie”, a mai spus premierul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici