Ciolacu: Coaliţia îşi duce mandatul la capăt, în jur de 23 decembrie va fi învestit următorul guvern

  • Premierul Marcel Ciolacu susţine că membrii coaliţiei de guvernare îşi vor duce mandatul la capăt.
  • Consider că în jur de 23 decembrie va fi învestit următorul guvern, a spus premierul vineri, în timpul unei vizite la Suceava.
Urmărește
121 afișări
Imaginea articolului Ciolacu: Coaliţia îşi duce mandatul la capăt, în jur de 23 decembrie va fi învestit următorul guvern

Ciolacu: Coaliţia îşi duce mandatul la capăt, în jur de 23 decembrie va fi învestit următorul guvern

Premierul Marcel Ciolacu a vorbit despre relaţia cu partenerii de guvernare.

„Cred că am adus o coerenţă în actul de guvernare şi o diferenţă faţă de vechea coaliţie de dreapta, unde posturile se trăgeau din fes, unde certurile erau la ordinea zilei, unde se retrăgeau miniştrii din şedintele de Guvern şi nimic nu funcţiona. Avem un interes, nu neaparat comun la aceste alegeri, pentru că de data asta candidăm separat, eu le-am arătat potenţialul unei candidaturi comune la europarlamentare, ei au ales altă cale”, a explicat Marcel Ciolacu.

Premierul a mai spus că noul guvern va depune jurământul în preajma Crăciunului.

„Coaliţia de guvernare îşi va duce mandatul la capăt. Consider că în jur de 23 decembrie va fi învestit următorul guvern”, a precizat Marcel Ciolacu.

Premierul însoţit de mai mulţi miniştri face vineri o vizită în judeţul Suceava.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici