Ciolacu: Coaliţia se simte foarte bine

Coaliţia se simte foarte bine, a declarat joi premierul Marcel Ciolacu. Pe de altă parte, el a mai spus că România va porni în discuţiile cu Comisia Europeană de la un deficit de 6,9%.

Urmărește
56 afișări
Imaginea articolului Ciolacu: Coaliţia se simte foarte bine

Ciolacu: Coaliţia se simte foarte bine

Întrebat joi seara dacă a avut o întâlnire cu Nicolae Ciucă legată de soarta coaliţiei, premierul a spus: „Nu, pentru că coaliţia se simte foarte bine”.

Întrebat, de asemenea, dacă România va porni discuţiile pentru deficit cu Comisia Europeană de la 8%, Marcel Ciolacu a răspuns: „Noi plecăm de la o discuţie de 6,9, cum ne-am asumat la rectificare, cu adevărat cu o proiecţie pe şapte ani a reducerii deficitului. Chiar nu este o catastrofă. Nu se ajunge la 8%. (...) Nu este o nenorocire, mai ales că 84% sunt bani duşi în investiţii”.

Şeful Guvernului a spus că anii 2025 şi 2026 vor fi o provocare pentru Românie în ceea ce priveşte investiţiile.

„Vom termina anul la investiţii în jur de 110-120 de miliarde va fi istoric pentru România şi foarte greu de bătut”, a adăugat Ciolacu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici