Ciolacu, critic la adresa PNL: Au trecut de la „prin noi înşine, dar cu PSD”, la ameninţări ridicole

Liberalii au trecut de la „prin noi înşine, dar cu PSD”, la tot felul de ameninţări ridicole, afirmă Marcel Ciolacu în discursul de la congres. El afirmă că, în relaţia cu PNL, PSD „a fost adultul din cameră”.

Urmărește
180 afișări
Imaginea articolului Ciolacu, critic la adresa PNL: Au trecut de la „prin noi înşine, dar cu PSD”, la ameninţări ridicole

Ciolacu, critic la adresa PNL: Au trecut de la „prin noi înşine, dar cu PSD”, la ameninţări ridicole

„Vin în faţa dumneavoastră şi a românilor cu invitaţia de a păşi împreună pe drumul către Cotroceni. Acest drum a început odată cu intrarea noastră la guvernare. Observ şi eu agitaţia unora care au trecut de la „prin noi înşine, dar cu PSD”, la tot felul de ameninţări ridicole la adresa noastră. Vă rog să ignoraţi acest circ. PSD a fost mereu responsabil. A fost adultul din cameră. Trebuie să continuăm să ne comportăm responsabil. Noi trebuie să colecţionăm reuşite pentru România, şi nu panouri electorale”, afirmă marcel Ciolacu.

El spune că PSD trebuie să fie „garantul stabilităţii, pentru ca oamenii să îşi poată vedea liniştiţi de treburile lor zilnice”.

„Întotdeauna, în momentele grele, oamenii s-au uitat la PSD pentru stabilitate şi echilibru. Am fost mereu cei care am găsit soluţii pentru problemele create de alte partide.Nu uitaţi – am intrat la guvernare în cel mai greu moment din ultimii 30 de ani. Cu o economie aflată pe marginea prăpastiei. Cu o pandemie gestionată în bătaie de joc. Cu o liberalizare haotică a preţurilor la energie. Cu salarii şi pensii îngheţate. Cu o prăbuşire fără precedent a nivelului de trai! Îmi amintesc şi acum, că înainte să luăm decizia de a ne asuma guvernarea, m-am întâlnit într-una din deplasările din ţară cu o mamă singură, cu doi copii. Mi-a rămas viu în minte felul simplu şi amar în care acea femeie şi-a descris viaţa: „Muncesc 14 ore pe zi. Dar trăim de pe o zi pe alta. Nu pot să mă gândesc la viitor atunci când am de plătit facturi, când trebuie să le iau copiilor mâncare şi să-i trimit la şcoală”..... Părea un om înfrânt deja... Atunci când lupţi ca să supravieţuieşti, nu vezi decât ziua de mâine.Asta nu înţeleg şi n-au înţeles niciodată cei care beau şi fumau în Guvern atunci când oameni trăiau în izolare şi panică. Au închis spitale. Au închis şcoli. Au închis afaceri. Au închis până şi biserici. Şi - poate cel mai grav, au batjocorit bătrânii, bolnavii cronici şi ne-au batjocorit morţii! Au furat toată demnitatea acestei naţiuni! Am avut lideri fără suflet şi fără Dumnezeu”, încheie Ciolacu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
ciolacu,
pnl,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici