Ciolacu: Da, voi candida la Preşedinţie. După 20 de ani, România merită un preşedinte pentru toţi

„Da, voi candida la Preşedinţie. După 20 de ani, România merită un preşedinte pentru toţi”, afirmă preşedintele PSD, Marcel Ciolacu. El spune că PSD propune românilor „un proiect prezidenţial de reînnoire naţională”.

Urmărește
183 afișări
Imaginea articolului Ciolacu: Da, voi candida la Preşedinţie. După 20 de ani, România merită un preşedinte pentru toţi

Ciolacu: Da, voi candida la Preşedinţie. După 20 de ani, România merită un preşedinte pentru toţi

„Astăzi, PSD este pregătit să facă un nou pas înainte! Să îşi asume un nou proiect politic pentru România. Şi să le propună românilor un nou model de preşedinte! Am schimbat din temelii acest partid. Ne-am regăsit calea pro-europeană. Am recâştigat respectul liderilor europeni. Am refăcut legătura cu societatea civilă. Am redevenit parteneri de dialog cu sindicatele şi mediul de afaceri. Vreau să le mulţumesc tuturor partenerilor sociali care sunt astăzi alături de noi.
Am făcut aceste lucruri pentru că respectul şi încrederea oamenilor sunt esenţiale. De aceea, astăzi ne asumăm, ca toate naţiunile puternice, un proiect prezidenţial de reînnoire naţională”, spune Marcel Ciolacu.

El precizează că s-a consultat cu membrii PSD, cu familia, dar şi cu părintele său duhovnic.

„Este momentul să fac un pas în faţă şi să spun cu toată încrederea: da, voi candida şi voi câştiga Preşedinţia României, da, după 20 de ani, România merită un preşedinte pentru toţi”, încheie Ciolacu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
ciolacu,
candidatură,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici