Ciolacu, despre candidatura lui Iohannis la parlamentare: Este corect ca orice om să poată candida

  • Vineri, Marcel Ciolacu a fost întrebat ce părere are despre eventuala candidatură a preşedintelui Iohannis pe listele parlamentare ale PNL.
  • „Este corect ca orice om să poată candida”, a răspuns premierul.
Urmărește
113 afișări
Imaginea articolului Ciolacu, despre candidatura lui Iohannis la parlamentare: Este corect ca orice om să poată candida

Ciolacu, despre candidatura lui Iohannis la parlamentare: Este corect ca orice om să poată candida

Vineri, premierul Marcel Ciolacu a mers la o fabrică din Oradea, iar după vizită a făcut declaraţii de presă.

Întrebat ce părere are despre modificarea legii care i-ar permite preşedintelui Klaus Iohannis să vizeze primul loc pe listele PNL la parlamentare, Ciolacu a spus „O să mă exprim în cadrul Partidului Social Democrat, am convocat deja o şedinţă. Am stat de vorbă cu colegii mei şi o să-mi spun punctul de vedere”.

Totuşi, premierul a spus că, în opinia sa, „este corect ca orice om să poată candida. Nu trebuie să obtureze cineva un drept constituţional. E important să respectăm Constituţia”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici