Ciolacu, despre comisarul european: E tentant un portofoliu social mărit, cu locuinţe sociale

  • E tentant un portofoliu social mărit, cu locuinţe sociale, cu două direcţii generale în interiorul Comisiei, unde acel comisar e decident, spune Marcel Ciolacu, despre negocierile pentru portofoliul de comisar din partea României.
Urmărește
156 afișări
Imaginea articolului Ciolacu, despre comisarul european: E tentant un portofoliu social mărit, cu locuinţe sociale

Ciolacu, despre comisarul european: E tentant un portofoliu social mărit, cu locuinţe sociale

„S-a amânat o săptămână, din cauza Slovaciei (discuţia despre comisar european - n.r.). Am vorbit cu preşedinta comisiei. Continuăm negocierile. Suntem în zona, să vedem, ori luăm cu două direcţii generale... E foarte importantă osatura fiecărui portofoliu. E tentant un portofoliu social mărit, cu locuinţe sociale, cu două direcţi generale în interiorul Comisiei, unde acel comisar e decident. Este foarte tentant şi un comsar care atribuţii în interiorul Comisiei”, spune Marcel Ciolacu.

„Vom cântări aceste lucruri”, adaugă premierul.

„Preşedinta Comisiei a spus că îmi trimite toate informaţiile, fiindcă e şi un proces de negociere în interiorul Comisie. Când vom ajundge la o concluzie, sunteţi primii care veţi afla”, încheie Ciolacu.

Potrivit Politico, Roxana Mînzatu ar putea primi postul de comisar pentru locuri de muncă, drepturi sociale şi locuinţe, dar că o alternativă ar putea fi un portofoliu antreprenorial sau economic.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici