Ciolacu, despre inundaţii: Oamenii trebuie să se întoarcă în siguranţă la casele lor

„Toţi oamenii trebuie să se întoarcă acum, în siguranţă, la casele lor”, a spus premierul Marcel Ciolacu luni dimineaţa la Comandamentul pentru gestionarea efectelor inundaţiilor de la Ministerul de Interne.

Urmărește
77 afișări
Imaginea articolului Ciolacu, despre inundaţii: Oamenii trebuie să se întoarcă în siguranţă la casele lor

Ciolacu, despre inundaţii: Oamenii trebuie să se întoarcă în siguranţă la casele lor

Premierul spune că a participat la Comandamentul pentru gestionarea efectelor inundaţiilor de la MAI pentru a le mulţumi tuturor celor implicaţi, dar mai ales echipelor de intervenţie – pompieri, militari, jandarmi şi poliţişti care au fost în teren în ultimele 24 de ore.

„Paza bună trece primejdia rea! Asta înseamnă să acţionezi profesionist, să iei – preventiv – toate măsurile necesare pentru protejarea vieţilor omeneşti şi a bunurilor materiale”, a declarat premierul.

Marcel Ciolacu susţine că o situaţie specială a fost la Galaţi, unde din cauza inundaţiilor recente a fost necesară evacuarea preventivă a peste 5.900 de persoane. „Toţi oamenii trebuie să se întoarcă acum, în siguranţă, la casele lor”, a adăugat el.

Premierul dă asigurări că autorităţile rămân în alertă şi în următoarele ore.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici