Ciolacu, despre relaţia PSD şi PNL: „Sincer, şi pe mine mă interesează puţin spre deloc”

  • Marcel Ciolacu, întrebat despre relaţia PSD şi PNL, spune că îl interesează „puţin spre deloc”.
  • În ce priveşte cearta dintre cele două formaţiuni, liderul social-democrat declară că „e posibil să fie şi o ceartă pe bune”.
Urmărește
96 afișări
Imaginea articolului Ciolacu, despre relaţia PSD şi PNL: „Sincer, şi pe mine mă interesează puţin spre deloc”

Ciolacu, despre relaţia PSD şi PNL: „Sincer, şi pe mine mă interesează puţin spre deloc”

Ciolacu a fost întrebat, la Realitatea TV, despre relaţia dintre PSD şi PNL, moderatoarea precizând că o interesează „puţin spre deloc, dar sunt telespectatori interesaţi”.

„Sincer, şi pe mine la fel”, a răspuns Ciolacu.

Întrebat apoi dacă cearta între PSD şi PNL este de ochii lumii, Ciolacu a răspuns că jobul lui principal este de prim-ministru: „Prioritatea mea este buna guvernare. Eu cred că România are nevoie în continuare, chiar dacă suntem într-o perioadă de campanie electorală, de stabilitate şi de coerenţă guvernamentală. Azi am avut mai multe întâlniri şi am fost însoţit de miniştrii de la ambele partide. Şi mi-am permis, la aceste întâlniri, după ce au avut loc, să rămân cu colegii mei din guvern şi le spun <dom'le, am un sentiment de jenă>. (...) Eu cred că putem mai mult”.

Ciolacu a reiterat ideea că politicienii trebuie să iasă din logica din ultimii 30 de ani, în care cum veneau alegerile, liderii politici au considerat că îşi pot mobiliza electoratele prin ură şi prin scandaluri, „între cele două partide mari mai ales. Bineînţeles că şi partidele mici au urmat acest exemplu. La ce a dus acest lucru timp de 30 de ani? Ce au câştigat românii din această abordare a liderilor de partid? Mai mult. Eu am un vot. Un vot în iunie. Unde românii s-au exprimat pe o listă comună PSD-PNL. (...) Eu trebuie să ţin cont de votul românilor”.

„E posibil să fie şi o ceartă pe bune. Credeţi că românii nu şi-au dat seama, dom'le, ăştia când vine campania se ceartă şi îi vedem în Parlament sau în Guvern cum se pupă. Lumea nu mai înţelege nimic. Ei, oameni buni, noi avem de dus această guvernare la capăt. Aşa cum am promis. Până pe data de 21 decembrie, când se constituie noul Parlament. În acel moment, această coaliţie de guvernare ajunge la sfârşitul ei pe acest mandat”, a adăugat Ciolacu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici