Ciolacu, despre scandalul de la SNSPA: ministrul Educaţiei a declanşat ancheta

Premierul Marcel Ciolacu se declară „ferm convins” că ministrul Educaţiei a declanşat ancheta în scandalul de la SNSPA: „Nu intervenim într-o anchetă penală”.

Urmărește
323 afișări
Imaginea articolului Ciolacu, despre scandalul de la SNSPA: ministrul Educaţiei a declanşat ancheta

Ciolacu, despre scandalul de la SNSPA: ministrul Educaţiei a declanşat ancheta

Dacă acuzaţiile se dovedesc reale, vor exista măsuri legale, a precizat prim-ministrul.

„Ministrul Educaţiei, sunt ferm convins, că a declanşat anchetele. Procurorii s-au autosesizat. Nu intervenim într-o anchetă penală”, a spus Ciolacu.

Deocamdată, ancheta este în mâinile ministerului, ale Consiliului Naţional al Rectorilor, procurorilor: „Depinde ce ne dorim, în ce societate dorim să trăim. Eu am trăit în comunism şi nu mai vreau să trăiesc. Trăim într-o societate cu independenţă a autorităţilor”.

Poliţiştii Capitalei au început investigaţiile după acuzaţii aduse profesorului Alfred Bulai de la SNSPA. Cercetările se fac pentru folosirea funcţiei în scop sexual.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici