Ciolacu, despre Schengen: Orban a spus foarte clar că ne va susţine fără niciun fel de condiţionare

Viktor Orban a spus foarte clar că ne va susţine fără niciun fel de condiţionare şi că va trece pe ordinea de zi, a spus vineri premierul Marcel Ciolacu referitor la discuţiile avute pe tema aderării la Schengen cu şeful Guvernului de la Budapesta.

Urmărește
343 afișări
Imaginea articolului Ciolacu, despre Schengen: Orban a spus foarte clar că ne va susţine fără niciun fel de condiţionare

Sursa foto: X / @PM_ViktorOrban

Premierul Marcel Ciolacu a spus că a avut vineri cu Viktor Orban „un mic dejun de lucru, neoficial”.

Cel doi au discutat despre teme economice, dar şi despre aderarea la Schengen.

„Am abordat probleme economice şi, normal, ceea ce este o prioritate pentru noi toţi, românii, aderarea la spaţiul Schengen. Domnul Orban a spus foarte clar că ne va susţine fără niciun fel de condiţionare şi a făcut-o şi până acum şi va trece pe ordinea de zi”, a declarat Ciolacu.

În calitate de preşedinte al Consiliului UE, Ungaria va include în toamnă pe agenda sa aderarea deplină a României la Spaţiul Schengen, a declarat vineri Bertalan Havasi, şeful biroului de presă al prim-ministrului maghiar pentru agenţia ungară de presă MTI.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici