Ciolacu detaliază afirmaţia potrivit căreia nu e nevoit să numească premier de la PSD, dacă câştigă

„Puterea în perioada următoare va trebui împărţită”, declară Marcel Ciolacu, întrebat despre afirmaţia potrivit căreia nu va fi nevoit, dacă va câştiga alegerile prezidenţiale, să numească premier de la PSD.

Urmărește
355 afișări
Imaginea articolului Ciolacu detaliază afirmaţia potrivit căreia nu e nevoit să numească premier de la PSD, dacă câştigă

Ciolacu detaliază afirmaţia potrivit căreia nu e nevoit să numească premier de la PSD, dacă câştigă

Premierul a declarat, marţi seara, la România TV, că PSD va face parte din viitoarea coaliţie de guvernare: Votul românului îl respecţi! Eu am spus că următorii ani pentru România sunt cei mai importanţi ani de dezvoltare şi eu îmi doresc să intrăm într-o logică de a depăşi de a le mai transmite tinerilor că politica este ură”.

„Să fii împotriva cuiva ne-a dominat în ultimele alegeri prezidenţiale din ultimele 20 de ani. Puterea în perioada următoare va trebui împărţită. Vor decide românii în ce fel. Eu în acest moment consider că Partidul Social Democrat nu va câştiga alegerile, pentru asta are nevoie de 50% plus 1, ci va ieşi primul în competiţia cu celelalte partide, dar asta nu înseamnă că automat va da şi prim-ministrul”, a afirmat Ciolacu.

Întrebat cum îi va spune lui Sorin Grindeanu sau lui Paul Stănescu că „nu e rândul lor, e rândul cuiva de la PNL”, Ciolacu a răspuns: „Sunt convins că vor pune umărul într-un guvern de coaliţie”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici