Ciolacu i-a urat succes lui Mark Rutte: Aştept cu nerăbdare să lucrez cu el

Premierul Marcel Ciolacu i-a urat marţi succes noului secretar general al NATO Mark Rutte şi şi-a exprimat recunoştinţa pentru contribuţia lui Jens Stoltenberg la consolidarea NATO.

Urmărește
37 afișări
Imaginea articolului Ciolacu i-a urat succes lui Mark Rutte: Aştept cu nerăbdare să lucrez cu el

Premierul Marcel Ciolacu i-a urat marţi succes noului secretar general al NATO Mark Rutte.

„Aştept cu nerăbdare să lucrez cu el”, a scris Ciolacu pe platforma X.

De asemenea, premierul României şi-a exprimat recunoştinţa faţă de Jens Stoltenberg pentru contribuţia sa inestimabilă la consolidarea NATO în vremuri dificile şi pentru angajamentul său neclintit faţă de securitatea euro-atlantică, inclusiv a Romaniei şi a Flancului estic.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici